www.vargafoto.net - Minden jog fenntartva

Tabló fotózás

Óvodai-, általános-, középiskolai- és felsőoktatási intézmények részére kínálunk sokoldalú szolgáltatást az egyéni és csoportos képeken át a tablóképekig. Vállaljuk iskolai rendezvények megörökítését az egész tanévben.
created by: Vitéz Attila
A fotózást modern digitális technikával végezzük a műtermünkben (Canon digitális fényképezőgépek, "L"-es optikák, professzionális műtermi vakuk, különböző hátterek és kellékek.), vagy igény esetén ki is tudunk települni az adott iskolába.
A képek a helyszínen ellenőrizhetőek, a rendelést viszont nem kell leadni azonnal. Nyilván sokan vannak úgy, hogy a rendelés előtt szeretnék megmutatni a választékot szüleiknek.
A fotózást követő pár napon belül készítünk a nyers képekből egy jelszavas galériát, amit a honlapunkon lehet elérni. (Kivéve, ha a diák nem rendelkezik otthon internet hozzáféréssel. Ez esetben indexképeket adunk ki a számára, amelyhez a helyszínen kell kiválasztani 8 beállítást.)
Ha nem tetszenek a felvételek, akkor díjmentesen  megismételjük a fotózást.

Többféle háttér közül tudtok választani.
A képeket Green Screen (zöld háttér) előtt úgynevezett Chroma Key technikával is el tudjuki készíteni, aminek a lényege hogy a zöld hátteret utólag digitálisan kicseréljük egy másik háttérre.

Igény esetén profi sminkest is tudunk biztosítani!

A tanáraitok tablóra kerülő képeit ingyen elkészítjük!

A tabló digitális megszerkesztését is vállaljuk a ti elképzeléseitek  szerint.
Egy tabló stílusa mindig az adott osztály, illetve csoport elképzelése, kívánsága szerinti háttérrel, grafikával készül el. Szívesen segítünk természetesen minden egyes osztálynak, ha nincs konkrét elképzelése.

FRISS MUNKÁIM MEGTEKINTHETŐEK A FACEBOOK OLDALAMON!