Varga Csaba vagyok. Gyerekkorom óta  hobbiszinten foglalkoztam a fotózással. 2001-ig hol előkerült a fényképezőgép, hol pihent, de mindig is érdekelt a fotográfia, annak is leginkább a technikai része. 2003-ban aztán elvégeztem Budapesten a Práter utcai szakképzőt, azóta merem magam fényképészként emlegetni.
Természetesen én is a filmes korszakban kezdtem komolyabb tanulmányaimat, de hamarosan kipróbáltam a digitális gépeket, és jelenleg is ezzel dolgozom. (Váz, amit használok CANON EOS 5D mark II. , CANON EOS 5D mark III. és  CANON EOS 6D  leginkább 24-105 / 4 "L"-es, TAMRON 70-200 / 2.8 és TAMRON 24-70 / 2.8 objektívekkel
Videózáshoz  PANASONIC HC-X 1000 - 4K képes videokamera, valamint minden fényképezőgépvázunk képes FULLHD videórögzítésre.

Munkáim között megtalálhatóak az esküvői fotózások, családi képek készítése, óvodai-bölcsödei fényképezés, iskolai csoportképek, osztályképek, tablóképek készítése, és ezekhez kapcsolódóan természetesen a számítógépes utómunka, pl. tablószerkesztés és reklámtábla, szórólap szerkesztés, és az utólagos képmanipulációk.
A műtermemben készítettem egyedi portrékat és tárgyfotókat, ezekből igényesebb egyedi és nagymennyiségű megrendelés is akadt. Megbíztak modellfotók készítésével is, amikből egyedi albumokat/fotókönyveket állítottam össze.
Varga FOTÓ - Varga Csaba esküvői fotós
Varga FOTÓ - Varga Csaba esküvői fotós

www.vargafoto.net - Minden jog fenntartva

FRISS MUNKÁIM MEGTEKINTHETŐEK A FACEBOOK OLDALAMON!