Kedves Jegyespár!

Az esküvői fotó a legfontosabb emlék az esküvőről. A Nagy Nap rendszerint annyira mozgalmas, hogy felfogni is nehéz az események özönét. A fényképek  segítségével azonban vissza tudtok emlékezni évtizedek múltán is a meseszép mennyasszonyi ruhára, az apró, de nagy gonddal kiválasztott kiegészítőkre, a  gyönyörű csokorra, az igényesen elkészíttetett sminkre, frizurára, a pazar lakodalmi asztalokra, a sok-sok kedves felejthetetlen pillanatra, s fel  tudjátok majd idézni az élet által akkorra már messzesodort barátok, rokonok arcát...

Sok múlik azon, hogy ki áll a kamera másik végén. Fontos, hogy értse a szakmát, meglássa a pillantot, átérezze az érzelmeiteket; felszabadítson  Benneteket, hogy igazán jó képek készüljenek.

Fényképezőgép ma már minden családban van, de az igazán jó fotókhoz elengedhetelen a gyakorlat, a szaktudás.

Kérünk Benneteket, (persze csak ha szimpatikusak a képeink) gyertek el, beszéljük át mik az elvárásaitok, mit szeretnétek. Mi is elmondjuk ötleteinket,  javaslatainkat. A beszélgetés arra is jó, hogy összeismerkedjünk, ráérezzünk a stílusotokra, a hozzátok illő hangulatra, helyszínekre, Ti pedig a  fényképezéskor már ismertek bennünket, nem lesztek feszélyezve. Erre jó az
e-session fotózás is, amit 2014-ben ajándékként, ingyen elkészítünk  minden komplett csomagot választó párunknak. Használjátok ki a lehetőséget!!!


Milyen képek, stílusok állnak Hozzátok közel?
- beállított
- fotoriport
- kreatív
- esetleg glamour vagy TTD ?
A Nagy Nap során különböző stílusban készítünk képeket. Végigkísérjük az eseményeket,(ekkor észrevétlenek maradunk, nem avatkozunk bele a szertartások  menetébe, un. fotozsurnaliszta stílusban), készítünk néhány hagyományos beállított fotót (nélkülözhetetlen), s nagyon sok kreatív pillanatképet, akár egy  nap több különböző helyszínen is, erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, folyó-, vagy tóparton, különleges épületek környezetében.

Újra divatba jött fekete-fehér képeket is készíteni, mely klasszikus, méltóságteljes hangulatot ad.
Ha a fekete-fehér képek nem állnak közel Hozzátok, akkor különleges effektekkel (persze mértékkel használjuk) még színesebbé, vidámabbá tudjuk tenni  képeiteket.
A képeket, fotókönyveket a Ti ízlésetek, stílusotok alapján állítjuk össze, az általatok kiválasztott, a nektek legjobban tetsző felvételekből.

Amennyiben megtetszettek fotóink és az a szemlélet, ahogy igyekszünk megörökíteni életetek e nagyon fontos eseményét, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, telefonon a +3620-376-0419-es számon, vagy e-mail-ben info@vargafoto.net

amennyiben  e-mail-ben kértek ÁRAJÁNLATOT az alábbi információk szükségesek:
- kapcsolattartó neve, telefonszáma
- az esküvő időpontja
- mely eseményről szeretnétek fotókat (leánykikérés, beállított fotók, polgári szertartás, egyházi szertartás, vacsora, lakodalom, ennek időtartama)
- az esküvő helyszínei
- hány papírképet szeretnétek megkapni, milyen méretben
- kértek-e esküvői fotókönyvet/emlékkönyvet
- extra kívánság, egyéb...

ESKÜVŐI FINE ART FOTÓKÖNYV

Lehetőség van a legjobban sikerült képekből egyedi FOTÓKÖNYV készítésére is.
A fotókönyvek professzionális fotópapírra és hőkötéses eljárással készülnek, ezért a minőségük és színhűségük kiemelkedő. Az egyedi tervezés a garancia arra, hogy esküvői fotókönyve egyedi lesz. Fotókönyv többféle papírra (matt, fényes, silk és metal) és borítóval készülhet ami lehet szatén ehhez több mint 10 színmintából választhat de akár bőr is.

Esküvői fotókönyv méretek: 30x30-as, 20x20-as, A/4-es és A/5-ös álló vagy fekvő lehet, és 10, 15 vagy 20 lapos (20,30 vagy 40 oldal).


Esküvői fotókönyvet saját hozott képekből is összeállítok.
AKCIÓINK
Vállalkozásunknál beváltható a "Nemzedékek kézfogása" elnevezésű,
a Polgármester által
a zalaegerszegi házasságot kötő fiatal pároknak adott
10.000, - Ft -os vásárlási utalvány!


www.vargafoto.net - Minden jog fenntartva
FRISS MUNKÁIM MEGTEKINTHETŐEK A FACEBOOK OLDALAMON!